lidt mere om daisy

Daisy er født på San Andres ø og opvokset på Providence og Santa Catalina øer i Caribien af Colombia. Hun kommer fra en musikfamilie og har lært at spille guitar som 12årig med hendes uncle 'El Maestro Alvan McLean.' Hun kom til Danmark i december 2012, er gift siden 2011 med Uwe Wollin fra Gl. Lejre og er mor til lille Alfred Wesley.


Daisy er medlem af Lejre Kunstforening, Domus Felix, Herslev kirke menighedsråd, RAICES, Casalatinoamericana, Rød kors Danmark og Ældre Sagen.


Hun er også med i at udvikle projektet til genaktivering af Gevninge beboerhus og bibliotek, hun er frivillig ansvarlig for kulturarrangementer og mad og drikke i projektet - genaktivering af Gevninge beboerhus og bibliotek, er frivillig i Henrik Harpestrengs Have og medlem af Sagnlandet historisk og arkeologisk park, arbejder som frivillig uddannelsesmentor, life coach og lektierhjælper i Rød kors og samarbejder med Lejre kommunes sommerferie aktivitetsprojekt for børn og unge.


Daisy er kristne og en kristne blogger som deler sine kristnedigte og -analyse om Herre Guds og Jesus ord i Biblen med både kristne og ikke kristne mennesker. Hun elsker musik, billedkunst, god mad i god selskab, at gå ud i naturen og at lave kreative projekter sammen med sin lille dreng.


Hun taler Spansk (først modersmål), Engelsk og Creole (andet modersmål) og Dansk på øvede niveau, samt lidt Italiensk.